Projecte educatiu

Un projecte educatiu
lliure i respectuós

La Tribu Gaia és un espai educatiu respectuós i alternatiu, que acull i acompanya infants d’entre un i sis anys, i a les seves famílies, i que forma part de la Xarxa d’Educació Lliure. El projecte destaca per tenir una mirada avançada en aspectes importants per a l’infant.

Una de les nostres bases és la satisfacció de les necessitats emocionals durant la primera infància, ja que fins als sis anys, juga un paper fonamental en la formació de la personalitat. Les emocions són el primer llenguatge del nostre cos, que ens expressen les nostres necessitats i ens guien en la vida. 

La satisfacció i el respecte a les nostres emocions seran la base sobre la que anar construint les nostres capacitats i les nostres intel·ligències. El nostre treball diari és acompanyar l’infant en confiar en la seva pròpia capacitat i la seva força, oferint-li propostes per a l’aprenentatge.

Tribu Gaia LOGO
5/5
En la Tribu Gaia hacen cosas chulísimas, os aconsejo que vayáis a conocer la Tribu y, lo más importante, respetan los ritmos de cada peque y el amor con el que los tratan es inmenso.
Carol Rodríguez

Vine a conèixer
La Tribu!

Espais individuals
Professionals
+
Famílies contentes

Què ens fa diferents?

Una metodologia basada en el respecte del ritme i les necessitats de cada infant.

Tribu Gaia

Acompanyem a la infantesa des d’una perspectiva respectuosa pels seus ritmes i les seves emocions, basada en l’educació viva.

Propostes pedagògiques

Al nostre centre oferim un espai de desenvolupament personal i aprenentatge des d’una mirada centrada en les necessitats, els interessos i l’etapa evolutiva de cada nen i nena de forma individual.

i moltes més!

Propostes pedagògiques Tribu Gaia
Propostes pedagògiques Tribu Gaia
Propostes pedagògiques Tribu Gaia
Propostes pedagògiques Tribu Gaia

Formulari de contacte

Necessites ajuda?

Si vols més informació sobre la Tribu, la metodologia o simplement t’agradaria venir a coneixe’ns, deixa’ns el teu missatge a través del següent formulari i t’ajudarem en tot el que necessitis.

Tribu Gaia

Molt més que una Tribu!

Segueix-nos a Instagram

Tribu Gaia