El nostre espai

Tribu Gaia
Espais per potenciar el correcte desenvolupament

La llar d’infants Tribu Gaia disposa de diferents espais que ens permet realitzar activitats de tot tipus, a més d’un jardí a l’aire lliure on els infants poden gaudir del contacte amb la natura, tan beneficiós per al seu desenvolupament mental, corporal com físic.

Cada sala disposa de les mesures de seguretat pertinents i del material didàctic necessari per a potenciar el correcte desenvolupament motor i cognitiu dels nens i nenes

Sala de psicomotricitat

La nostra sala de psico és un espai condicionat per tal que les criatures es puguin moure amb total llibertat de forma segura i puguin explorar totes les possibilitats de moviment que els ofereix el seu cos, ja siguin caminants o no caminants. Comptem amb matalassos i màrfegues de diferents mides, espatlleres, catifes, un gronxador/hamaca i altres materials que permeten provar i descobrir els seus cossos.

Tribu Gaia
Tribu Gaia
Tribu Gaia
Tribu Gaia
Tribu Gaia
Tribu Gaia

Sala d’acollida i joc simbòlic

En aquest espai les nenes i nens disposen de joguines, jocs i materials que potencien el joc simbòlic i el lògico matemàtic: cuina, cotxes, vies, nines, aliments, cartrons reciclats, materials desestructurats, caixes, puzzles, construccions…També és l’espai interior on esmorzem i mengem. 

Els materials i joguines de la sala es van rotant i modificant en funció dels interessos i necessitats de les criatures. Per exemple; el curs passat hi havia el racó de perruqueria, aquest any tenim espai d’estació de bombers.

Sala de minimons i contes

Aquesta és la sala destinada al joc amb material desestructurat i peces soltes, també és l’espai de lectura i on fem el ritual del bon dia cada matí. És un espai pensat per la calma, on cada criatura pot treure les seves habilitats innates a través del joc de forma ilimitada.

Tribu Gaia
Tribu Gaia
Tribu Gaia
Tribu Gaia
Tribu Gaia
Tribu Gaia
Tribu Gaia
Tribu Gaia

Jardí ampli

El nostre pati exterior està totalment equipat per tal que les criatures puguin moure’s amb llibertat. Hi ha rodes, cordes, escales, pales, vehicles i triangle pikler pels moments de més moviment i també està equipat amb un sorral ampli, catifes, construccions i altres espais destinats a activitats de calma i concentració. Quan fa bon dia esmorzem o dinem a fora. La necessitat de contacte amb la natura i els espais a l’aire lliure és inherent a l’ésser humà, i és per això que potenciem el joc lliure al pati, sense impedir la sortida els dies nuvolats o de pluja. Com diu la dita, “no existeix el mal temps, sinó la roba inadequada”. 

VINE A CONÈIXER LA TRIBU!

Reserva ara plaça per a tu i la teva família i vine a conèixer el nostre espai i el projecte educatiu de la Tribu!

Molt més que una Tribu!

Segueix-nos a Instagram